Öğrencilerimiz Yerel Değerlerine Sahip Çıkıyor
7 Aralık 2022Öğrencilerimiz Denizcilik Tarihinin İzinde
9 Aralık 20227. sınıf öğrencilerimiz Mandalina Hasadı Şenliği etkinliklerimiz kapsamında toplanan mandalinaları mutfak atölyemizde uzman gastronom eşliğinde reçele dönüştürdü. Mandalina Hasadı Şenliği ile yaşadıkları yöreye özgü ömür boyu unutamayacakları bir deneyim kazanan öğrencilerimiz yerel değerlerine sahip çıkma edinimlerini pekiştirirken kendi emekleri ile üretmenin hazzını tecrübe etmiş oldu. Mandalina reçeli yapımında öğrencilerimize rehberlik ederek değerli bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan Bodrum Lokum’un kurucusu, velimiz Sayın Kanat Kıral’a teşekkür ediyoruz.